Приправа «Аджика червона»

160

Категорія: Артикул: 001
Доставка:«Нова Пошта»
Оплата: Онлайн, післяплата
Купити в 1 клiк

Приправа «Аджика червона» додасть вашим стравам вишуканого аромату та гостроти. Ми зберегли класичний рецепт й виготовили аджику без томатів: лише гострі перці, часник та трави.

Палка гострота червоного перцю переплітається з відтінками ароматного часнику, доповнюючись вишуканими нотками зелені – петрушки, базиліка, кінзи, кропу та чаберу. Додатковий акорд хмелі-сунелі та ноти коріандру роблять цю приправу незабутньою.

Натуральність аджики — важлива перевага. Ми виготовляємо її без термічної обробки, а у складі немає штучних домішок.  Аджика червона зберігає в собі натуральну силу і смак найкращих інгредієнтів.

Ця приправа — ідеальний супутник м’ясних страв. Вона додасть пікантності до вашого шашлику та збагатить борщ, суп харчо чи плов справжнім ароматом кавказької кухні. Додайте зовсім трохи аджики, щоб зробити їжу більш пікантною та вишуканою. Від маринадів до неймовірно ароматних соусів – аджика створить неперевершену гармонію смаків.

Об’єм

40 мл, 100 мл

Склад

перець червоний гострий (до 20000 одиниць за шкалою Сковіла), часник, петрушка, базилік, кінза, кріп, чабер, сіль, хмелі-сунелі, коріандр