Приправа «Аджика Люта» Цей рецепт виник спонтанно, завдяки смакам наших шанувальників. Спочатку був просто гострий чилі, потім для додання більшої гостроти та відповідності статусу «Люта», ми почали додавати над гострі перчики. Цей рецепт без часнику.
Не піддається термічній обробці. Не містить томатів та солодкого перцю.
Вживається з м’ясними стравами.
Додавання у невеликій кількості до перших та других страв (борщу, супу харчо, плову та ін.) зроблять їх смак більш ароматним та пікантним
Гострота соусу буде залежати від кількості аджики.
У помірній кількості може служити маринадом до шашлику (0,5ч.ложки/кг).
Відсутність часнику у аджиці Лютій дає можливість вживати її в робочий час для обідніх страв та уникнути запаху часника і при цьому насолоджуватися її ароматом та смаком. Ефект пробудження в 10разів біліше ніж у кави.